Technogym Benelux opent deuren showroom en kantoor in Brussel

 

 

 

Op 14 november 2007 opent Technogym officieel de deuren van haar gloednieuwe showroom in Brussel aan de Leuvensesteenweg 555, Zaventem, om precies te zijn. Het aandeel van Technogym in de markt wordt steeds groter en om haar markten beter te kunnen bedienen, opent hoofdkantoor Technogym Benelux deze vestiging in BelgiŽ. Tot op heden werden alle marketing- en verkoopactiviteiten vanuit het Benelux kantoor in Capelle aan den IJssel gerealiseerd. De vestiging in Zaventem is een unicum voor Technogym: de showroom is bestemd voor zowel particuliere klanten als voor de zakelijke markt.

 

 

De moderne showroom van Technogym wordt ingericht met alle productcategorieŽn van Technogym professional & private, inclusief de verschillende versies van Kinesis Personal en de volledige Kinesis Professional. Naast de showroom komt hier ook het kantoor voor BelgiŽ en Luxemburg en is er een compleet ingerichte trainingsruimte voor het Wellness Institute.

 

De showroom is vanuit alle regioís in BelgiŽ goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de Nationale Brusselse luchthaven: Zaventem.

 

Deze unieke gebeurtenis laten we niet zomaar voorbij gaan en daarom wordt de opening groots aangepakt: Op 14 november opent niemand minder dan Nerio Alessandri (President en oprichter Technogym) de deuren van de showroom en het kantoor in Brussel.

 

Op deze exclusieve, besloten feestelijke avond zal Technogym samen met haar VIP-relaties de showroom feestelijk openen. Naast de genodigden zullen tijdens het event ook Radio, TV, schrijvende pers en bekende Belgische presenatoren en topsporters het programma leiden zoals Evy Gruyaert (presentatrice o.a. bekend van de TV-programmaís Vlaanderen Sportland en Ďíde Rode Loperíí),Thomas van Hamme (TV- en radiopresentator van o.a. RTBF, toptennisser Xavier Malisse en JoŽl Smets (Wereldkampioen Motor Cross).

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met uw accountmanager of met de afdeling marketing (marketing@technogym.nl). Telefoonnummer: +31(0)10.422.3222.

 

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

 

Technogym Benelux B.V.

Rhijnspoor 259

2901 LBCapelle a/d IJssel

www.technogym.nl

 

Tel.: †††††††††††††† +31(0)10-4223222

Fax:††††††††††††††† +31(0)10-4222568

Email:†††††††††††† marketing@technogym.nl

Website†††††††† www.technogym.nl

 

 

 

Technogym Benelux B.V., met het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel is actief als leverancier van fitness apparatuur voor professionele sportcentra, de biomedische markt en particulier gebruik. Technogym werd in 1983 opgericht door directeur/eigenaar Nerio Allesandri en de onderneming is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider in professionele en biomedische apparatuur. De groei wordt mogelijk gemaakt door continue investeringen in: research & development, productinnovatie & training.

 

Technogym Benelux maakt deel uit van Technogym SpA te Gambettola, ItaliŽ.